Op zoek naar office manager vacatures?

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Bekijk hier al onze office manager vacatures.

Ben jij een echte aanpakker en hou je ervan om dingen van A tot Z te regelen? Ga dan aan de slag aan office manager via Youbahn! Je werkt waar en wanneer jij wil.

Office manager vacatures op Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast. Meteen starten als office manager? Wordt Youbahner!

Een bijbaan als office manager

Als office manager ben je de spin in het web binnen een organisatie. Je taken lopen enorm uiteen. Van agendabeheer, notuleren, voorbereiden van meetings tot het ontvangen en telefonisch te woord staan van klanten en bezoekers – een bijbaan als office manager is nooit saai! Schrikt regelwerk jou niet af, kan je makkelijk schakelen en vind je het heerlijk om de hele dag in de weer te zijn? Ga dan aan de slag als office manager via Youbahn!

Welke office manager vacatures heeft Youbahn?

Een office manager werkt vaak op kantoor bij een bedrijf. Dat kan bij verschillende type bedrijven zijn, in principe heeft ieder kantoor een office manager nodig. Op het platform van Youbahn vind je office manager vacatures bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Bekijk al onze office support vacatures

Werken als office manager via Youbahn

Op zoek naar flexibel werk als office manager? Zo gevonden via Youbahn! Na het aanmaken van je account, reageer je op shifts die je leuk vindt en als je wordt uitgekozen door de opdrachtgever, ga je aan de slag! Je vindt twee soorten office manager vacatures op ons platform: gigs en jobs. Jobs zijn bijbanen voor een langere periode. Samen met de opdrachtgever bepaal je wanneer je precies gaat werken. Gigs zijn juist korte shifts van maximaal één dag. Handig voor wanneer je graag je werk flexibel inplant.

Werken waar en wanneer je wil

Bij Youbahn zit je nergens aan vast! Je werkt alleen wanneer jij dat wil én bepaalt helemaal zelf waar je werkt. Zo is een bijbaan als office manager ideaal te combineren met je studie. En heb je even geen tijd? Dan werk je gewoon tijdelijk niet. Dat is pas flexibel werk.

Goede voorwaarden

Naast dat je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt, ontvang je bij Youbahn wekelijks salaris. Dus komt het einde van de maand voor jou altijd te vroeg? We’ve got you covered! Ook ontvang je van ons vakantiegeld en bouw je netjes pensioen op. Direct geld verdienen als office manager? Maak een account aan!

Maak een account aan

Office manager gezocht?

Op zoek naar flexibele office managers of ander administratief personeel? Word opdrachtgever bij Youbahn en vind direct flexibel personeel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Vind snel personeel

Na het plaatsen van je beschikbare shifts bepaal je zelf wie er voor jou komt werken én tegen welk uurloon. Ruim 91% van de openstaande shifts op Youbahn wordt zelfs binnen één dag vervuld!

Alles goed geregeld

Als opdrachtgever bij Youbahn hou je de touwtjes zelf in handen. Jij kiest namelijk zelf de ideale Youbahner uit alle reacties. En de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen? Die regelen wij voor je. Direct flexibele office managers vinden? Meld je aan als opdrachtgever bij Youbahn.

Meld je aan als opdrachtgever