Blog | 10 jan 2022

Met deze 3 tips accepteer je de beste Youbahner voor je shift

Yes! De reacties op je shift blijven binnenstromen. Heel leuk, maar je hebt nu een luxeprobleem want welke Youbahner ga je accepteren? Wij geven je 3 tips om deze keuze een stuk makkelijker te maken.

1. Check het profiel

We beginnen bij het begin: het profiel van de Youbahner. Hierop kan je zien wat de gemiddelde sterrenrating van de Youbahner is en wat het opkomstpercentage van een Youbahner is. Is iemand goed beoordeeld en is hij bij voorgaande opdrachtgevers altijd komen opdagen? Dat is een goed begin!

2. Beoordeel de motivatie

Youbahners krijgen de mogelijkheid om een korte motivatie mee te sturen met hun reactie. Het is niet verplicht, maar een motivatie laat wel zien dat iemand echt graag voor je wil werken. Blijkt uit een motivatie dat een Youbahner geschikt is voor je shift? Of juist niet? Dat maakt de keuze weer iets makkelijker.

3. Werkervaring en opleiding

Op het profiel van de Youbahner kan je zien welke opleiding hij of zij gevolgd heeft en of de Youbahner relevante werkervaring heeft. Op basis hiervan kan je beoordelen in welke mate de Youbahner geschikt is voor je shift. Bedenk voor jezelf hoe belangrijk je het vindt dat een Youbahner bepaalde skills heeft. Iemand die bijvoorbeeld niet kan fietsen maar wel als fietskoerier wil werken is niet heel handig om te accepteren. ;-)

Nu weet je hoe je de beste Youbahner kan selecteren voor je shift. Maar hoe zorg je dat er voldoende Youbahners op je shift reageren zodat je iets te kiezen hebt? In dit blogbericht geven wij je 3 tips om zo veel mogelijk reacties op je shift te krijgen.

Lees meer

Zwembad Groenoord

Blog | 14 mrt 2022

“99% van mijn shifts wordt vervuld door een groep van enthousiaste Youbahners.”

Met een paar shifts online als pilot ging Optisport Schiedam van start. Dat beviel zo goed dat ze Youbahn gebruikt voor haar flexibele schil. We vroegen Jeannette Habermehl, horecamanager bij Optisport Schiedam, naar haar ervaringen met het platform.

The lobby fizeaustraat

Blog | 11 okt 2021

“Binnen een paar uur had ik al een ervaren Youbahner die de shift wilde oppakken.”

In juni 2021 startte Hotel V – The Lobby, een viersterrenhotel in Amsterdam, haar samenwerking met ons. Door een tekort aan personeel, werden de vacatures voor afwasser steeds lastiger te vervullen. We vroegen Jeroen van Spall van Hotel V – The Lobby over zijn ervaringen met ons platform.

Blog

Blog | 26 mei 2021

5x hoe je met een aantrekkelijk profiel sneller wordt gekozen voor een shift

Je mag jezelf een echte Youbahner noemen want je kan nu reageren op de meest relaxte shifts. Krijg je die shift maar niet te pakken? Hè balen, je had toch best een leuke motivatie geschreven. Welke punten op je checklist missen er dan nog? Met deze tips maak je een profiel die on -point is. Zo maak je meer kans op die toffe shifts.