Blog | 13 apr 2021

“Ik geloof dat je veel beter werkt op het moment dat je dat ook zelf wil”

Met een paar shifts als test ging Stichting All Traffic Care (ATC) van start. Dat bevalt zo goed dat ze inmiddels regelmatig Youbahners zoeken voor hun shifts. We vroegen Réne Verbeek, Bestuurslid bij Stichting ATC, naar zijn ervaringen met ons platform.

Kan je wat over Stichting ATC vertellen?
“Stichting ATC is een organisatie die een brug bouwt tussen de burger en handhaving. Wij zorgen ervoor dat de omgeving leefbaar en veilig blijft. Stel dat je haast hebt en onbewust je auto ergens parkeert waar dat niet mag. Wij wijzen je hierop en zorgen daardoor dat je geen parkeerboete ontvangt. We doen dit op plekken waar veel mensen samenkomen, zoals evenementen, winkelstraten, recreatieplekken en boulevards, maar ook bij wegwerkzaamheden, stremmingen en incidenten.”

Waarom zijn jullie gaan samenwerken met Youbahn?
“We werken op plekken waar veel mensen samenkomen. Het kan dus zomaar voorkomen dat je de ene week veel personeel nodig hebt, en de andere week haast niet. Naast ons vaste personeel werken we dus met veel flexkrachten. Hiervoor zocht ik een platform. Ik geloof namelijk dat je veel beter werkt op het moment dat je dat zelf ook wil. De jongeren van tegenwoordig willen niet elke zaterdag werken om zo een spaarpotje op te bouwen, ze willen werken wanneer hen dat uitkomt. Via een platform hebben ze deze vrijheid, en hierdoor zie ik alleen energiek en gemotiveerd personeel.”

Wat bevalt zo goed aan ons platform?
“Het ratingsysteem, de flexibiliteit en het gemak. Door deze 3 pijlers werkt een platform heel goed. Met het ratingsysteem kunnen wij de Youbahners waarderen op het afgeleverde werk. Dit is tegelijkertijd voor hen een stok achter de deur. Ze weten dat als ze de kantjes ervan aflopen, dit nadelig is voor hun beoordeling. Dit werkt natuurlijk vice versa. Ook wij krijgen een beoordeling van de Youbahners die bij ons gewerkt hebben. Hierdoor krijgen wij ook nieuwe inzichten in wat wij beter kunnen doen. Het gemak van de app werkt goed voor jongeren. Met een paar klikken kunnen ze reageren of uren doorgeven, ideaal.”

Veel Youbahners willen bij jullie werken. Hoe denk je dat dat komt?
“We werken alleen maar met gigs, handig voor jongeren in te plannen naast hun studie. Naast dat ze zelf kunnen bepalen wanneer ze werken, is het werk bij ons ook relatief gemakkelijk en vooral heel gezellig. Je bent namelijk niet continue aan het werk. Er zit meestal veel tijd tussen de verschillende onderdelen van het werk. Hoe dat komt? We zoeken nu vooral Youbahners bij treinstremmingen. Je hebt dan vaak tussen de vertrekkende bussen door wat extra tijd. Dan kan je koffie halen en kletsen met je collega’s. Daarnaast hebben wij diensten van 8 tot 12 uur. Zo kan je dus in één keer veel geld verdienen.”

Zou je ons uitzendplatform aanraden aan anderen?
“We zijn nu nog in ontdekkingstocht, hebben net een pilot achter de rug, maar ik zou Youbahn wel aanraden. De relatie die je als opdrachtgevers hebt met Youbahn is fantastisch. Ze denken graag met je mee om tot een goed resultaat te komen.”


Lees meer

Zwembad Groenoord

Blog | 14 mrt 2022

“99% van mijn shifts wordt vervuld door een groep van enthousiaste Youbahners.”

Met een paar shifts online als pilot ging Optisport Schiedam van start. Dat beviel zo goed dat ze Youbahn gebruikt voor haar flexibele schil. We vroegen Jeannette Habermehl, horecamanager bij Optisport Schiedam, naar haar ervaringen met het platform.

DSC02620

Blog | 10 jan 2022

Met deze 3 tips accepteer je de beste Youbahner voor je shift

Yes! De reacties op je shift blijven binnenstromen. Heel leuk, maar je hebt nu een luxeprobleem want welke Youbahner ga je accepteren? Wij geven je 3 tips om deze keuze een stuk makkelijker te maken.

The lobby fizeaustraat

Blog | 11 okt 2021

“Binnen een paar uur had ik al een ervaren Youbahner die de shift wilde oppakken.”

In juni 2021 startte Hotel V – The Lobby, een viersterrenhotel in Amsterdam, haar samenwerking met ons. Door een tekort aan personeel, werden de vacatures voor afwasser steeds lastiger te vervullen. We vroegen Jeroen van Spall van Hotel V – The Lobby over zijn ervaringen met ons platform.