Succes Manager

Over Youbahn
Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Wij zijn geen uitzendbureau, maar het eerste online uitzendplatform wat vraag en aanbod bij elkaar brengt. Via ons platform bepalen jongeren zelf waar, wanneer en hoeveel ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van reacties de Youbahner die het beste bij de shift past.

Wij zijn een jong tech bedrijf in de fase van start-up naar scale-up. Heb jij zin om onderdeel te zijn van dit succes? Solliciteer dan direct.

Wat ga je doen?

    Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen die binnenkomen via WhatsApp, mail, telefoon of onze chat;Je optimaliseert constant onze supportprocessen en kijkt hoe we sneller, makkelijker maar vooral goed vragen kunnen beantwoorden;Als eerste contact van onze gebruikers, ben je ook dé persoon die aan de rest van de organisatie vertelt wat de behoeftes van onze gebruikers zijn; Je maakt nieuwe Youbahners wegwijs op ons platform.


Wat we verwachten?

    Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels; Je hebt HBO- of WO-denkniveau; Je vindt het leuk om Youbahners te helpen – via de chat én telefoon; Je bent proactief en hartstikke sociaal.


Ons aanbod

    Toffe werkplek in Amsterdam;Een superleuk team; Goed salaris;Een tafelvoetbaltafel waar je andere collega's voor mag uitdagen;Ruimte en budget voor je persoonlijke ontwikkeling;26 vakantiedagen;Reiskosten- en pensioensregeling;Doorgroeimogelijkheden.

Interesse? Mail je CV en motivatiebrief naar Brian via a.huininga@youbahn.nl