Logistiek vacatures

Op zoek naar logistiek en productie vacatures? Ga aan de slag via Youbahn, het flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Bijverdienen waar en wanneer jij wil? Ga aan de slag via Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Via onze website en app vind je vacatures bij verschillende opdrachtgevers in de logistiek en productie.

Welke logistiek vacatures hebben jullie?

Ga aan de slag als logistiek of productiemedewerker of wordt orderpicker! Jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast. Op Youbahn vind je logistiek vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Dat kan bij een logistiek of productiebedrijf zijn of juist bij een verhuisbedrijf!

Job of gig

Op ons platform vind je twee soorten logistiek vacatures: jobs en gigs. Gigs zijn korte shifts van maximaal één dag of korter. Shifts zijn banen voor een langere periode, bijvoorbeeld voor een maand. Wanneer je precies gaat werken, bepaal je in overleg met de opdrachtgever. Je bepaalt altijd zelf op welke gigs en jobs je reageert.

Vacature overzicht

Werken in de logistiek en productie

Werk jij graag in een team? En vind je het niet erg om netjes én hard te werken? Dan is werken in de logistiek en productie echt iets voor jou. Binnen deze categorie kan je in verschillende functies aan het werk. Bestellingen verzamelen als orderpicker, lekker de hele dag onderweg als logistiek medewerker of juist knallen in een magazijn als productiemedewerker– het kan allemaal! Er is altijd wel een shift die bij jou past.

Baan in de logistiek en productie combineren met je studie

Een baan in de logistiek of productie is prima te combineren met je studie! Ga aan de slag in de avonduren, het weekend of op je vaste vrije dag! En heb je even geen tijd om te werken? No stress, dan reageer je gewoon even niet op beschikbare shifts. Bij Youbahn bepaal je namelijk altijd zelf waar en wanneer je werkt. Je hoeft pas aan de slag wanneer je bent uitgekozen door de opdrachtgever.

Logistiek en productie vacatures via Youbahn

Op zoek naar logistiek en productie vacatures? Maak een account aan bij Youbahn. Bij ons krijg je elke week je salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld én bouw je pensioen op. Ook tijdens het werk hoef je je geen zorgen te maken, je bent namelijk gewoon verzekerd. Klaar voor flexibel werk in de logistiek en productie? Maak nu een account aan en bekijk alle logistiek vacatures bij jou in de buurt.

Maak nu een account aan

Op zoek naar logistiek en productie personeel?

Als organisatie op zoek naar flexibel logistiek en productiepersoneel? Als opdrachtgever op Youbahn vind je direct de juiste kandidaten. Na het plaatsen van shifts bepaal je zelf wie er voor jou komt werken en tegen welk uurloon. En Youbahners waar je tevreden over bent, nodig je eenvoudig uit voor je flexpool. De uitbetaling van gewerkte uren en de opbouw van vakantiedagen en pensioen? Die regelen wij. Vind direct flexibel logistiek en productie personeel en meld je nu aan als opdrachtgever.

Meld je nu aan als opdrachtgever