Junior Growth Hacker

Over Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Wij geloven dat als je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt, dit leidt tot hogere motivatie en de beste prestatie. Daarom kunnen flexwerkers via ons uitzendplatform zelf kiezen waar en wanneer ze werken. Ze reageren via ons uitzendplatform eenvoudig op shifts die passen bij hun agenda. Opdrachtgevers krijgen daardoor alleen maar reacties van gemotiveerde Youbahners die graag willen werken. Via ons uitzendplatform kunnen studenten werken in de horeca, events, retail, zorg, schoonmaak en logistiek. Wij zijn een jonge, tech start-up die razendsnel uit zijn voegen barst.

Taken & verantwoordelijkheden

Als growth hacker ben je verantwoordelijk voor zowel de B2B als B2C kant van het platform. Het is aan jou om samen met het growth team de juiste balans tussen vraag en aanbod te houden op het platform. Je zet tijdig online campagnes op, optimaliseert webpagina's, voert A/B tests uit en denkt mee over optimale customer journey. Hierbij werk je samen met de o.a. de CRM-marketeer, brand manager en de product owner.

Daarnaast ben je in staat aan de hand van data uit Google Analytics, Metabase & Power-BI tests op te zetten en te evalueren. Dit doe je niet alleen voor leadwerving, maar de gehele hele AAARRR funnel.

Wanneer ben je succesvol?

    Je bent niet bang om te falen. Je leert van je mislukkingen;Je bent tech-savvy en kan werken met verschillende marketingtools. Tools die je nog niet kent heb je snel in de vingers;Je duikt de data in en gebruikt deze om de funnel te optimaliseren. Denk aan data uit: CRM, Website CMS, Power BI, Hubspot en Analytics;Je gaat experimenten opzetten en implementeren op basis van data;Je doet kwalitatief en kwantitatief onderzoek;Je bent bekend met Tagmanagment en Bigquery;Pluspunt als je copy en designs skills hebt;Pluspunt als je SQL beheerst.

Waarom werken bij Youbahn?

    Vrijheid, verantwoordelijkheid en afwisseling. We groeien hard dus jij kan dat ook;Laptop van de zaak;Reiskostenvergoeding- en pensioenregeling;Je krijgt een budget om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen;26 vakantiedagen;Mogelijkheid tot thuiswerken, maar je bent ook welkom op onze toffe locatie in Amsterdam;Écht lekkere koffie. Bij ons kan je ook je barista skills trainen;We hebben onze eigen bar, tafelvoetbal en dartboard.


Heb je vragen of wil je een vrijblijvend kopje koffiedrinken? Mail naar Kevin via k.van.der.ploeg@youbahn.nl of stuur je cv en motivatie direct naar k.van.der.ploeg@youbahn.nl.