Junior Content Marketeer

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Wij geloven dat als je zelf kan bepalen waar en wanneer je werkt, dit leidt tot hogere motivatie en de beste prestatie. Daarom kunnen flexwerkers via ons uitzendplatform zelf kiezen waar en wanneer ze werken. Ze reageren via ons uitzendplatform eenvoudig op shifts die passen bij hun agenda. Opdrachtgevers krijgen daardoor alleen maar reacties van gemotiveerde Youbahners die graag willen werken. Via ons uitzendplatform kunnen studenten werken in de horeca, events, retail, schoonmaak en zorg, delivery, productie en logistiek, callflex en office support. Wij zijn een jonge, tech start-up die razendsnel uit zijn voegen barst.


De functie
Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar je eerste baan richting content marketing? Denk jij in mogelijkheden, ben jij nieuwsgierig en wil jij graag impact maken in een nieuwe markt? Leg jij makkelijk contact met andere mensen, ben jij creatief en een echte aanpakker en wil jij graag meer kennis en ervaring opdoen met social media en content marketing? Dan hebben wij de perfecte baan voor je.

Wat ga jij doen

    Jij schrijft korte blogs, social media posts, content voor de website en bent betrokken bij de content creatie van onze advertising campagnes;Jij hebt (video)interviews met opdrachtgevers en Youbahners;Helpt bij het opzetten van grote campagnes;Jij bent heel goed in staat om jezelf in generatie Z te verplaatsen en te begrijpen wat hen beweegt en raakt.


Functie-eisen

    Je kan foutloos Nederlands schrijven;Enige ervaring met Photoshop, liefst ook met InDesign;Je bent creatief en kan overtuigend zijn met tekst en beeld;Je hebt een ondernemende mentaliteit en bent nieuwsgierig;Facebook, Instagram, TikTok, Snapchat en LinkedIn hebben geen geheimen voor je;Je hebt hbo/wo- denkniveau;Ervaring met het editen van een video’s is een pré.


Dit kan je van ons verwachten

    Onderdeel van een gedreven team;Zelfstandigheid om projecten te doen die je leuk vindt;Een toffe werkplek in de van Nelle Fabriek in Rotterdam;Een tafelvoetbaltafel waar je andere collega’s voor mag uitdagen;Informele en gezellige werksfeer;26 vakantiedagen;Reiskosten- en pensioenregeling;Mogelijkheid tot thuiswerken.


Startdatum z.s.m.

Enthousiast? Mail je motivatie en cv naar Carine via c.veldhuisen@youbahn.nl.