(Junior) Business Controller Finance & Data

Ben jij toe aan je volgende carrière stap als Financial en wil je je vooral bezighouden met Finance & Data in een klein en gedreven team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een innovatief, data gedreven IT platform, gericht op arbeidsbemiddeling. Het is een energiek, uniek, jong en snel groeiend bedrijf, dat momenteel bestaat uit een twintigtal medewerkers, en is continue in beweging. De gekozen multi-label strategie zorgt voor groei, ook in het Finance & Data (Finda) team.

In de functie van Junior Business Controller Finance & Data ben je onderdeel van het Finda team en rapporteer je aan de CFO. Het Finda team is verantwoordelijk voor de financiële administratie en de afstemming daarover met interne en externe stakeholders. Je ondersteunt het Finda team met als doel het opleveren van hoogwaardige rapportage, analyse en controle werkzaamheden. Verder helpt het Finda team de organisatie waarbij KPI’s en BI dashboards een belangrijke rol spelen. De ambitie van het Finda team ligt op Champions League niveau!

De rol

    Zorgdragen dat alle transacties tijdig worden verwerkt dusdanig dat er volgens de afgesproken planning op 4 wekelijkse basis kan worden afgesloten. Ondersteunen bij het opstellen en analyseren van 4 wekelijkse rapportages volgens strakke deadlines.Ondersteunen bij het dagelijks analyseren en valideren van data en dashboards.Ondersteunen bij het 4 wekelijks bijstellen van verwachting einde jaar (latest estimate) vanuit een vaste planning.Ondersteunen bij het doorontwikkelen van Power BI dashboards. Zorg dragen dat betalingen tijdig worden klaargezet en opvolging van openstaande debiteuren.Budgetbewaking en tijdige signalering van afwijkingen.Zorgdragen dat relevante wetgeving en afgesloten contracten gekend zijn en dat deze worden nageleefd.

Eisen gesteld aan de rol

    Hbo of WO opleiding in financiële richting (BE, AA).Enige jaren werkervaring binnen vergelijkbare functie, Big4 achtergrond is een pré.Ervaring met rapporteren aan (corporate) moedermaatschappij.Goede kennis van Office 365, PowerBI, AFAS Fin/HRM en samenwerkingstools (Teams, Slack, etc.). Ervaring met uitzendsystemen is een pré. Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling (met gevoel voor communiceren met cijfers).Accuraat, efficiënt en kan goed samenwerken.Oog voor detail.Energiek, besluitvaardig en flexibel.Pro actief, kort op de bal en meedenkend.Affiniteit met het werken in een scale up omgeving.

    Wil je solliciteren? Stuur deze dan door naar e.van.viegen@youbahn.nl.