Testimonials
Gruppo Corso is klant van YOUBAHN"
Wij werken nu ruim één jaar met YOUBAHN en het is voor ons echt ideaal. Goede en slimme medewerkers en een mooi online platform dat echt werkt!

 


Michel Kaatee

Directeur Eigenaar

Sushi Ran werkt dagelijks met een pool Youbahn'ers

"YOUBAHN is het uitzendbureau waar gebruiksvriendelijkheid, kwaliteit en snelheid samenkomen en waar je als werkgever een grote invloed op het proces kan uitoefenen." 

 

In ons sushi productiebedrijf, waar wij dagelijks verse producten bereiden, zijn wij bij hoge pieken afhankelijk van uitzendkrachten. Met de studenten van Youbahn ben je in staat om op zeer korte termijn je eigen flexpool te ontwikkelen en heb je de mogelijkheid om de studenten echt aan jouw bedrijf te binden. 

Met de nieuwe app is het mogelijk om 24 uur per dag, 7 dagen per week diensten uit te zetten, maar bepaal je ook zelf welke topstudenten in jouw flexpool mogen blijven. Heb je een favoriet? Dan koppel je de diensten direct aan deze student! Kortom, met één klik op de knop een dienst uitgezet en met één klik geaccepteerd door de student. 


Daniëlle Perdaan

Assistent productiemanagerReferentie van Klei Tyres over samenwerking met YOUBAHN


"Dankzij YOUBAHN hebben wij in korte tijd een grote flexibele schil aan kunnen leggen van mensen welke zeer snel ingewerkt en operationeel waren."Via via kwamen we bij YOUBAHN terecht. Het concept voor ‘uitzenden 2.0’ sprak ons zeer aan. Met name vanwege de app waarmee de kandidaten snel kunnen worden benaderd, waardoor onze vacatures snel werden vervuld. Ook het feit dat wij als klant de regie grotendeels zelf in handen hebben werkt o.i. sneller en efficiënter.

Inmiddels hebben we reeds geruime ervaring met YOUBAHN, tot grote tevredenheid. Middels de app kunnen we direct in contact komen met de kandidaten, bijvoorbeeld om ze de eerste dag instructies mee te geven over waar ze zich moeten melden. We hebben nu ook een pool van mensen die bekend zijn met ons bedrijf wat erg prettig werkt.


Bart Voorkamp

Algemeen Directeur Klei Tyres

Testimonial van Zalmhuis over YOUBAHN


“YOUBAHN heeft een heel mooi concept. Via het platform van YOUBAHN kan ik op elk gewenst moment een student inhuren."


Daarnaast vinden wij het fijn om zelf aan de knoppen te draaien. Zelf te bepalen waar, wanneer en wie wij willen inzetten. Middels de app heb ik ten allen tijden toegang tot de studenten. Ideaal dus als ik een goede flexkracht nodig heb.


Berend van Duin

Bedrijfsleiding ZalmhuisTestimonial van Dröge & van Drimmelen over YOUBAHN


“Youbahn biedt hele goede service! Daarnaast hebben ze een heel handig platform, waarbij je direct inzicht hebt in de opdracht. De studenten zijn goed gebriefd en werken hard. Een aanrader!

 

 

 

Madelon Smit

Adviseur bij Dröge & van DrimmelenTestimonial van Zus en Zo over YOUBAHN


“Youbahn is een prettige organisatie met een handig platform, zodat de dienstverlening goed blijft te overzien.“

 


Marian Feenstra

Directeur BSO Zus en ZoVDP werkt samen met YOUBAHN


"De perfecte match, VDP heeft werk in het hele land, Youbahn heeft werkstudenten in het hele land."

 

Erna Stevens

Van der Putten StandbouwDe L'Europe werkt met studenten van YOUBAHN


"De samenwerking met Youbahn is erg fijn! Het is ideaal dat we zelf studenten uit kunnen nodigen om bij De L’Europe te komen werken."


Het directe contact met de studenten is erg prettig en werkt zeer efficiënt. Zeker een aanrader!

 

Michou Vreeswijk

Human Resource Manager

KomKids huurt slimme HBO en WO studenen in via YOUBAHN

"De app van YouBahn werkt uitstekend! Het uitzetten en accorderen van diensten gaat in een handomdraai. Super!" 

 


Jeanine Bhagwandin

Hoofd Service & Advies