Horeca personeel gezocht?

Ben jij op zoek naar flexibel horeca personeel in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Meld je nu aan als opdrachtgever via Youbahn en vind direct flexibel personeel.

Horeca personeel gezocht in de regio’s Amsterdam, Rotterdam of Utrecht? Meld je aan als opdrachtgever via Youbahn en vind direct personeel. Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons hou je zelf de touwtjes in handen – jij kiest de beste kandidaat voor jouw shifts.

Horeca personeel gezocht? Vind snel de juiste kandidaten

Ben jij op zoek naar horeca personeel? Via Youbahn vind je direct de juiste kandidaten. Na aanmelding als opdrachtgever plaats je direct de shifts waar jij personeel voor nodig hebt. Je kunt shifts van één dag plaatsen (gigs) maar ook jobs. Jobs zijn shifts voor langere periodes. Uit alle reacties kies je vervolgens zelf de juiste kandidaat. En wij regelen de facturering van de gewerkte uren én de opbouw van pensioen en vakantiedagen. Scheelt jou weer tijd.

Bouw aan een flexpool

Wil jij een flexpool bouwen van betrouwbaar personeel? Dat kan. Als je na gewerkte shifts tevreden bent over een Youbahner, nodig je hem of haar makkelijk uit voor je flexpool. Bovendien geef je elke Youbahner na een gewerkte shift een beoordeling. Zo weet je meteen wie je weer terug wilt vragen.

Ruim aanbod personeel

Op ons platform zijn meer dan 3.000 Youbahners actief. Zo vind je altijd wel een kandidaat bij jou in de buurt. Na plaatsing van je beschikbare shifts kies je zelf wie er voor jou komt werken én voor welk uurloon. Zo hou je zelf de touwtjes in handen.

Alles wordt geregeld

Om het je helemaal makkelijk te maken, regelen wij de uitbetalingen en de opbouw van pensioen en vakantiedagen. Daarnaast krijg jij een maandelijks verzamelfactuur. Scheelt jou weer tijd.

Horeca personeel gezocht? Meld je aan als opdrachtgever

Op het platform van Youbahn wordt 91% van de openstaande shifts dezelfde dag nog vervuld. Daarbij heb je altijd de vrijheid om te kiezen wie er voor jou komt werken. Meld je nu aan als opdrachtgever en vind direct het horeca personeel dat je zoekt.

Registreer je nu

Liever eerst meer weten?

Heb je nog vragen over het platform van Youbahn en wil je meer informatie? Plan een gratis demo in! Tijdens een demonstratie van 30 minuten tonen we je ons platform en beantwoorden we al jouw vragen.

Plan een gratis demo in

Op zoek naar horeca vacatures?

Ben jij juist op zoek naar horeca vacatures? Op het flexibele uitzendplatform van Youbahn kies je altijd zelf waar en wanneer je werkt. Krijg wekelijks uitbetaald en bouw vakantiedagen en pensioen op. Op zoek naar een flexibele manier van werken? Maak nu een account aan op ons platform en reageer direct op shifts bij jou in de buurt. Jij bent aan zet.

Maak een account aan