Head of Operations

Youbahn is hét uitzendplatform waar vraag en aanbod tussen opdrachtgevers worden gematcht met opdrachtnemers, onze Youbahners. Kortom een two-sided-market-place. Wij focussen ons op GEN-Z en organisaties die in de binnensteden zitten van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Jong en Dynamisch

  Via ons platform bepalen jongeren zelf waar, wanneer en hoeveel ze werken.Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de geschikte Youbahners die het best passen bij de shift.We zijn een jonge, technologische scale-up met feestjes vooral nu het weer kan :).Heb je zin om mee te groeien in een data-driven organisatie in die zich begeeft in een snel veranderende wereld?

De Organisatie

  Youbahn is een innovatief, data gedreven IT platform, gericht op arbeidsbemiddeling. Het betreft dus geen traditionele uitzender en heeft duidelijk de transformatie ingezet ‘van Jobs naar Gigs denken’.Het is een energiek, uniek, jong en snel groeiend bedrijf, dat momenteel bestaat uit enkele tientallen medewerkers, en is continue in beweging.Youbahn is eigendom van het toonaangevende familiebedrijf ADG Dienstengroep.Vanwege de groeiambitie is het noodzakelijk dat Operations een meer professionele en permanente invulling gaat krijgen. De afgelopen jaren is de Operations functie ad interim (door externen) ingevuld (opgestart). In deze nieuwe positie krijg je dan ook de kans om je team volledig zelf op te bouwen / in te richten.

De Positie

  De Head of Operations rapporteert direct aan de CEO en maakt onderdeel uit van het management team (MT bestaat momenteel uit CEO, Head of Sales, Head of Marketing & Head of Tech).De Head of Operations is tevens verantwoordelijk voor het uitdragen van de filosofie van de groep (moederorganisatie / aandeelhouder) in zowel gedragingen, beleid als professionaliteit.Deze hands-on Head of Operations fungeert als proactieve sparringpartner. In de functie van Head of Operations ben je eindverantwoordelijk voor het operationele team en de afstemming daarover met interne en externe stakeholders.Daarnaast ben verantwoordelijk voor het opbouwen en het verder ontwikkelen van dit team.Doel is om de operationele taken verder te automatiseren, dus je besteedt vrijwel al je tijd aan analyses en directe aansturing van het team.Verder zal het helpen van de organisatie en het aanscherpen van KPI’s en groei een belangrijke rol spelen. De ambitie van het Ops team ligt op ‘champions league’ niveau!

Taken & Verantwoordelijkheden

  Opbouwen, leidinggeven en verder ontwikkelen van het operationele team (ca. 8 fte);Het zorgen voor een gedegen planning, aansturing en communicatie richting interne en externe stakeholders, waarbij de belangrijkste projecten zijn:Opzetten & verder ontwikkelen operationele team (onboarding Youbahners en klanten)Opzetten & verder ontwikkelen van een KPI-model om resultaten te meten;Opstellen en analyseren van 4 wekelijkse rapportages volgens strakke deadlines;Je draagt inhoudelijk bij aan het opstellen van de management-informatie en periodieke managementrapportages;Het verder ontwikkelen en opbouwen van diverse data analyses en dashboards;Budgetbewaking en tijdige signalering van afwijkingen;

Gewenst kandidaat profiel

  HBO-WO werk- en denkniveau;Goede kennis van Office 365, Power BI, AFAS Fin/HRM en samenwerkingstools (Teams, etc.).Ervaring met uitzendsystemen is een pré maar geen must;Communicatief sterk, zowel schriftelijk als mondeling (met gevoel voor communiceren met cijfers);Accuraat, efficiënt en kan goed samenwerken;Helikopterview alsook oog voor detail;Energiek, proactief, besluitvaardig en flexibel;Pro actief, kort op de bal en meedenkend;Uitstekend in het opzetten van interne processen;Geen 9 tot 5 mentaliteit;Je hebt de ambitie om te groeien in de organisatie;Affiniteit met het werken in een ’tech’ scale up omgeving.

Locatie

Gevestigd in Amsterdam.

Ons aanbod

  Toffe werkplek;Goed salaris;Lekkere koffie;Vele borrels;Een tafelvoetbaltafel waar je andere collega's voor mag uitdagen;Ruimte en budget voor je persoonlijke ontwikkeling;26 betaalde vakantiedagen;Reiskosten- en pensioensregeling;Informele werksfeer;

Mocht je vragen hebben of vrijblijvend een kopje koffie willen doen reageer dan op deze job of stuur een mail naar a.huininga@youbahn.nl.