Growth Hacker

Over Youbahn

Youbahn is het studentenplatform voor werk. Via ons platform bepalen studenten zelf waar en wanneer ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de kandidaat die het beste bij de shift past. We bestaan pas een klein jaar, maar groeien hard.

Beschrijving van de rol

Door onze harde groei en het succes van ons platform breiden we onze marketingactiviteiten snel uit. We zijn op zoek naar een ervaren growth hacker, verantwoordelijk voor het vergroten van onze zichtbaarheid en het genereren van marketing gekwalificeerde leads en het opzetten van A/B testen. Je leidt strategieontwikkeling voor social betaald, display, advertentiebeheer, optimalisatie, prestatie, budgetbeheer en rapportage. Je stelt ambitieuze doelstellingen op en weet hoe je de ROI van je campagnes kan optimaliseren. Je werkt nauw samen met de brand manager, CRM-marketeer en de head of marketing.

Bij Youbahn staan we voor experimenteren, nieuwsgierigheid en samenwerken. We houden van zelfstarters die in staat zijn om duidelijke doelen en KPI's te formuleren. Je zal in deze positie nauw samenwerken met de brand manager, CRM-marketeer en head of marketing.


Wat je gaat doen

    Het analyseren van resultaten en optimaliseren van online campagnes voor zowel B2B als B2C.Het opzetten van A/B testen binnen de ad systemen van Google, Facebook, LinkedIn en overige online platformenHet opzetten van A/B testen op onze website en in onze appContinue bezig zijn met bedenken hoe processen sneller en slimmer kunnenCampagnes inzetten voor SEA/SEO, Display, Social, Affiliates en E-MailNauw in de gaten houden wat de effecten zijn van je performance campagnes in o.a. Google Analytics.

Wij vragen

    Je hebt ervaring met campagnes managen in Facebook en Google Ads Je hebt ervaring met CRO-tools als Google Optimize en HotjarJe hebt ervaring met web analytics en kent Google analytics goedJe hebt ervaring met het instellen van tagging en pixelsJe hebt ervaring met het opzetten van lead- en direct salescampagnes Je bent ambitieus en ziet kansenJe loopt niet weg voor ambitieuze doelstellingen en harde KPI-targetsJe bent datagedreven, innovatief en vindt het fijn om met een team te sparrenEen zelfstartende mentaliteit, in staat om te werken in een agile, crossfunctioneel team.Je hebt minimaal 2+ jaar ervaring op gebied van growth hacking / performance marketing


Wij bieden

    Een goed salaris25 vakantiedagenEen heerlijke lunchReiskosten- en pensioenregelingRuimte en budget voor je persoonlijke ontwikkelingEen professionele tafelvoetbaltafel

Enthousiast? Mail je motivatie en CV naar Michiel via m.dijkstra@youbahn.nl.