Gezocht! Huishoud toppers in regio Gouda

Voor onze opdrachtgever Thuiszorg Inis zijn wij op zoek naar echte huishoud toppers. Denk hierbij aan het schoonmaken en opruimen van huishoudens die aangesloten zijn bij Thuiszorg Inis. Deze job zal plaatsvinden in Gouda op nader te bepalen locaties. Heb jij een VOG verklaring, kan jij goed omgaan met ouderen en ben jij niet vies van wat schoonmaak werkzaamheden, dan past deze job bij jou!

Wat verwachten wij van jou?

Het is een job voor minimaal 6 weken die goed is voor ongeveer 28 uur per week startend vanaf 1 juli. Afhankelijk van de omvang van de huizen zal je 2 à 3 huizen per dag schoonmaken. De duur van de schoonmaak zal tussen de 2 à 3 uur per huishouden liggen. De afstand tussen de huizen liggen op maximaal 20 minuten fietsafstand van elkaar. Elke locatie heeft een los zorgplan die je op locatie goed door moet nemen. Hierin staat ook vermeld wat er van je verwacht word. Wanneer je klaar bent met de werkzaamheden dien je het zorgdossier te laten ondertekenen door de client op locatie.

Wanneer je bent geplaatst voor deze job zal je jezelf moeten aanmelden via een App (niet de Youbahn app). Via deze app verloopt alle communicatie binnen Thuiszorg Inis en wordt duidelijk op welke locatie je te werk zal gaan voor de desbetreffende dag. Wanneer je interesse hebt in de job Vul je onderstaand formulier in en wij nemen binnen 1 werkdag contact op met je

Voor deze job zijn bij de volgende gevallen reiskostenvergoeding van toepassing:

- Ben je op de fiets, dan krijg je €1,14 per dag extra
- Ben je op de brommer of scooter, dan krijg je €1,98 per dag extra
-Ben je met de auto en valt de locatie buiten je eigen woonplaats, dan heb je recht op €0,19 per kilometer.

Let op: Het is belangrijk dat je na het schoonmaken de client een handtekening laat zetten ter bevestiging dat de schoonmaak gebeurd is.

Meld je snel aan

arrow