Flexibele en goed betaalde bijbaan in Rotterdam gezocht?

Snel een flexibele en goed betaalde bijbaan in Rotterdam vinden? Op het platform van Youbahn bepaal je altijd zelf waar én wanneer je werkt.

Flexibel werken bij verschillende opdrachtgevers in Rotterdam én dat voor een goed uurloon? Ga aan de slag via Youbahn! Bij ons bepaal je altijd zelf waar en wanneer je werkt.

Snel werk vinden in Rotterdam

In Rotterdam is genoeg te doen. Naast je drukke leven als student wil je natuurlijk ook geld verdienen. Hoe fijn is het dan als je je werk flexibel kan inplannnen? Dat kan bij Youbahn, hét uitzendplatform voor flexibel werk. Bij ons bepaal je namelijk altijd zelf of, waar en wanneer je werkt. Zo zit je nergens aan vast. Vind werk bij verschillende opdrachtgevers in Rotterdam. Van horeca tot schoonmaak en logistiek – er is altijd een job die past bij jou.

Hoe werkt Youbahn?

Direct werk vinden in Rotterdam doe je via Youbahn. Na het aanmaken van je account teken je een overeenkomst waarmee je bij onze opdrachtgevers kan werken. Wanneer je loonheffingskorting wil ontvangen (korting waardoor je minder belasting hoeft te betalen over je loon) dan geef je dit aan op je loonheffingsverklaring. Vervolgens kan je zoektocht beginnen!

Gig of job

Op Youbahn vind je twee soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn shifts van maximaal één dag. Je kan reageren op alle gigs die je leuk lijken. Pas wanneer de opdrachtgever jou uitkiest, hoef je aan de slag. Liever een langere periode op één plek werken? Dan kies je voor een job. In overleg met de opdrachtgever bepaal je vervolgens op welke dagen je precies gaat werken.

Snel aan het werk

Wanneer je bent uitgekozen door een opdrachtgever ga je aan het werk. Na het werk hoef je alleen nog maar je uren aan ons door te geven. Wij regelen vervolgens de betaling. Bij Youbahn ontvang je naast wekelijks salaris ook vakantiegeld.

Waar in Rotterdam kan ik werken?

Via Youbahn kan je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in Rotterdam. Niet bang om hard te werken? Kies voor een shift in de logistiek als productiemedewerker of als barkeeper in de horeca. Werk je graag nauwkeurig? Dan is een job in de schoonmaak dé job voor jou. En voor iedereen die graag onderweg is – op Youbahn vind je ook shifts als bezorger in Rotterdam. The choice is yours!

Bekijk onze shifts in Rotterdam

Snel een bijbaan in Rotterdam vinden via Youbahn

Nog sneller een flexibele bijbaan in Rotterdam vinden? Vul je Youbahn profiel aan met relevante werkervaring. Daarnaast versterk je je profiel door de beoordeling van je opdrachtgevers die je ontvangt na elke gewerkte shift. Hoe meer goede reviews, hoe sterker je profiel én hoe sneller je wordt gekozen voor jouw droomshift!

Altijd werk via een flexpool

Opdrachtgevers die tevreden zijn kunnen je uitnodigen voor hun flexpool. Zo kan een opdrachtgever je direct zelf uitnodigen wanneer hij of zij personeel nodig heeft én vind jij nog sneller flexibel werk.

Vind direct flexibel werk in Rotterdam via Youbahn

Direct flexibel werk in Rotterdam vinden? Meld je dan aan bij Youbahn. Als Youbahner krijg je wekelijks salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld en bouw je pensioen op. En dat alles terwijl je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt. Maak nu een account aan bij Youbahn en ga aan de slag in Rotterdam.

Maak een account aan

Flexibel personeel in Rotterdam gezocht?

Ben jij op zoek naar flexibel personeel in Rotterdam? Als opdrachtgever bij Youbahn kies je altijd zelf wie er voor jou werkt en tegen welk uurloon. Na het plaatsen van beschikbare shifts kies je namelijk zelf de ideale kandidaat. Dan nemen wij vervolgens de uitbetaling van de gewerkte uren, vakantiegeld en de opbouw van pensioen voor onze rekening. Direct flexibel personeel in Rotterdam vinden? Meld je dan nu aan als opdrachtgever bij Youbahn.

Meld je aan als opdrachtgever