Flexibele bijbaan vinden in Amsterdam?

Snel een flexibele en goed betaalde bijbaan in Amsterdam vinden? Op het platform van Youbahn bepaal je altijd zelf waar én wanneer je werkt.

Op zoek naar een goed betaalde bijbaan in Amsterdam waar je zelf bepaalt waar en wanneer je werkt? Meld je dan aan bij Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk.

Snel werk vinden in Amsterdam

Amsterdam is een fantastische stad om te wonen waar je je nooit hoeft te vervelen. Dan is het fijn als je je werk flexibel kan plannen. Daarom werkt Youbahn niet zoals het klassieke uitzendplatform. Bij ons bepaal je zelf of, waar en wanneer je werkt. Reageer op beschikbare shifts en ga aan de slag. Zo easy is het! Van callcenter medewerker tot barkeeper of bezorger – er is altijd wel werk dat past bij jou.

Hoe werkt Youbahn?

Om direct werk te vinden in Amsterdam, maak je eenvoudig een account aan op Youbahn. Vervolgens teken je een overeenkomst waardoor je bij onze opdrachtgevers kan werken. Wanneer je loonheffingskorting wil ontvangen (zodat je minder belasting hoeft te betalen over je loon) geef je dit aan op je loonheffingsverklaring.

Gig of job

Op het platform van Youbahn vind je twee soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn shifts van één dag of korter. Zodra de opdrachtgever jou heeft uitgekozen uit alle reacties, ga je aan de slag. Liever voor langere tijd aan het werk? Reageer dan op jobs. Een job is een bijbaan voor een langere periode. In overleg met de opdrachtgever bepaal je vervolgens wanneer je precies gaat werken.

Alles goed geregeld

Uitgekozen door een opdrachtgever? Het enige dat je nu nog hoeft te doen is aan het werk te gaan en achteraf je uren aan ons door te geven. Dan regelen wij de betaling. Wist je dat je bij Youbahn wekelijks je salaris uitbetaald krijgt? Dat is nog eens snel cashen!

Waar in Amsterdam kan ik werken?

Op Youbahn vind je shifts bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam. Jij kiest zelf op welke shifts je reageert. Vind je het leuk om anderen te helpen? Ga dan aan de slag in een callcenter of kies voor een shift in de zorg. Liever de handen uit de mouwen steken? Ga voor werk in de logistiek of draai een shift als bezorger. Op Youbahn vind je elke dag nieuwe shifts in Amsterdam.

Bekijk onze shifts in Amsterdam

Snel een bijbaan in Amsterdam vinden via Youbahn

Om snel een bijbaan in Amsterdam te vinden kan je je Youbahn profiel aanvullen met relevante werkervaring. Dat vergroot de kans om eerder gekozen te worden door opdrachtgevers. Daarnaast bouw je een sterk profiel door positieve reviews te verzamelen. Na elke gewerkte shift krijg je van de opdrachtgever namelijk een beoordeling. Hoe meer hoge beoordelingen, hoe sterker je profiel en hoe hoger de kans om snel gekozen te worden.

Werk in een flexpool

Wanneer een opdrachtgever tevreden over je is, kan hij of zij je ook uitnodigen voor een flexpool. Wanneer de opdrachtgever je nodig heeft kan hij of zij je vanaf dan direct zelf uitnodigen.

Vind nu direct flexibel werk in Amsterdam via Youbahn

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt én wekelijks salaris uitbetaald krijgen? Als Youbahner ontvang je ook nog eens vakantiegeld en bouw je pensioen op. Direct flexibel werk in Amsterdam vinden? Maak nu een account aan bij Youbahn.

Maak een account aan

Op zoek naar flexibel personeel in Amsterdam?

Op zoek naar flexibel personeel in Amsterdam? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons bepaal je altijd zelf wie er voor jou werkt en voor welk uurloon. Plaats eenvoudig shifts waarvoor je personeel zoekt en kies vervolgens zelf de ideale kandidaat uit alle reacties. Wij nemen de uitbetaling van gewerkte uren, vakantiegeld en de opbouw van pensioen voor onze rekening. Scheelt jou weer. Direct flexibel personeel in Amsterdam vinden? Meld je dan aan als opdrachtgever.

Meld je aan als opdrachtgever