Flexibel werk voor studenten

Zelf bepalen waar en wanneer je werkt? Flexibel werk voor studenten vind je via het platform van Youbahn. Wekelijks uitbetaald én vakantiegeld.

Flexibel werk voor studenten. Op zoek naar flexibel werk? Via het platform van Youbahn bepaal je zelf waar en wanneer je aan het werk gaat. Ideaal te combineren met je studie! Je kunt via ons terecht bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht.

Werk voor studenten

Als student heb je een druk leven. Colleges volgen, tentamens voorbereiden, sporten, huisavond met je huisgenoten.. Dan hou je niet altijd tijd over voor een vaste bijbaan. Zoek jij flexibel werk voor studenten? Ga dan aan de slag via Youbahn.

Flexibel studentenwerk

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel studentenwerk. Op ons platform vind je een verzameling van vacatures in verschillende branches voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. En het mooiste? Je bepaalt altijd zelf waar en wanneer je wilt werken. Werk jij ’t liefst een vaste dag per week? Of ga je liever aan de slag in de avonduren? Bij Youbahn kan het allemaal. Jij bepaalt.

Job of gig

Op ons platform vind je twee verschillende soorten shifts: jobs en gigs. Gigs zijn shifts van maximaal één dag(deel). Jobs zijn juist banen voor een langere periode. Wanneer je precies gaat werken, bepaal je in overleg met de opdrachtgever. Je kunt onbeperkt reageren op shifts, je hoeft namelijk pas aan het werk wanneer je wordt uitgekozen door de opdrachtgever. En als je even niet wilt werken? Dan reageer je gewoon niet op shifts.

Welke studenten vacatures hebben jullie?

Bij Youbahn vind je vacatures bij verschillende opdrachtgevers in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. We hebben onze jobs onderverdeeld in verschillende categorieën. Zo is er altijd wel een baan die jij leuk vindt!

Callcenter studentenwerk

Ben jij communicatief sterk en vind je het leuk om dingen te regelen? Ga aan de slag in een van onze callflex & office support functies, bijvoorbeeld als callcenter of webcare agent. Liever nauwkeurig werken? Kies voor een job als administratief assistent of data entry medewerker.

Horeca studentenwerk

Hou jij van gezelligheid en stroop je graag je mouwen op in de horeca? Via Youbahn kan je terecht bij verschillende horeca en events opdrachtgevers. Wat dacht je van een job als barkeeper? Of een gig als securitymedewerker of host op je favoriete festival?

Logistiek studentenwerk

Voor wie graag aan de slag gaat in de logistiek hebben we ook meer dan genoeg aanbod. Word orderpicker of draai een shift als productiemedewerker! Werken als verhuizer is ook mogelijk. Jij kiest.

Retail studentenwerk

Hou jij van contact met mensen? Ga dan aan de slag in de retail. Bijvoorbeeld bij je favoriete winkel om de hoek of achter de kassa.

Schoonmaak studentenwerk

Ben jij van jezelf netjes en kan je goed nauwkeurig werken? Ga dan aan de slag in de schoonmaak! Naast schoonmaak vacatures vind je in deze categorie ook vacatures voor huishoudelijke ondersteuning, bijvoorbeeld in de zorg.

Bezorger studentenwerk

Liever zelfstandig werken en vind je onderweg zijn geen enkel probleem? Ga aan de slag als bezorger! Op ons platform vind je verschillende vacatures in de categorie delivery.

- Bekijk hier onze vacatures

Werk voor studenten vinden via Youbahn

Klaar om zelf te bepalen waar en wanneer je werkt? Het meest flexibele werk voor studenten vind je via Youbahn. Bij ons zit je nergens aan vast – je hoeft pas aan de slag wanneer de opdrachtgever jou uitkiest uit alle reacties. Na elke shift krijg je bovendien een beoordeling. Hiermee bouw je aan je eigen profiel. Meer goede beoordelingen betekent een grotere kans om in de toekomst weer gekozen te worden. En wanneer een opdrachtgever tevreden is, kan hij of zij je ook uitnodigen voor een flexpool.

Flexibel werken wanneer het jou uitkomt

Bij Youbahn bepaal je zelf wanneer en waar je werkt. Maar dat is niet alles – je krijgt wekelijks uitbetaald, ontvangt vakantiegeld en bouwt netjes pensioen op. En tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Vind flexibel werk voor studenten via Youbahn en maak nu een account aan.

Maak nu een account aan

Heb jij werk voor studenten? Meld je aan als opdrachtgever?

Heb jij juist werk voor studenten en ben je op zoek naar flexibele krachten? Meld je dan aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons hou je altijd zelf de touwtjes in handen: na het plaatsen van je shifts kies je zelf wie er bij jou komt werken én tegen welk uurloon.

Flexibel en gemakkelijk

Via Youbahn vind je snel en gemakkelijk de ideale kandidaten voor jouw shifts. 91% van onze shifts wordt zelfs dezelfde dag nog vervuld! En ben je tevreden over een student? Dan kan je hem of haar vragen voor je vaste flexpool. Personeel is via Youbahn altijd verzekerd en wij regelen de uitbetalingen van salaris en opbouw van pensioen en vakantiegeld. Hoef jij je daar geen zorgen over te maken. Vind nu snel flexibel personeel en meld je aan als opdrachtgever.

Meld je nu aan als opdrachtgever