De perfecte vakantiejob voor jou in Duitsland!

LET OP: Deze dienst is in Duitsland - accomodatie en buitenlandvergoeding is geregeld!

Voor onze opdrachtgever UT Quality zijn we op zoek naar iemand met een positieve werkhouding. Voordat deze dienst van start gaat is het een vereiste om een VCA certificaat te halen binnen UT Quality. Deze wordt in overleg tijdens de kennismaking aangeboden en betaald door UT Quality voor dat de dienst gaat starten. De werkzaamheden zullen het assisteren bij een niet destructief onderzoek zijn. Alle werkzaamheden worden vanaf start volledig toegelicht en zijn voornamelijk gericht op assisterende werkzaamheden waar je in een team assisteerd bij onderzoeken van gas en olie leidingen. Hier is geen voorkennis voor nodig.

Het betreft dagdiensten van 08:00 tot 17:00 uur startend vanaf donderdag 09-07. Dit is een job waar je 6 dagen in de week beschikbaar voor moet zijn. Het kan zijn dat je de ene week 6 dagen werkt en de andere week maar 4 dagen. Ook zullen de werktijden per dag verschillen. Echter mag je wanneer een werkdag korter was dan 8 uur gewoon 8 uur schrijven!

Je zal werken met internationale collega's waardoor een beheersing van de Engelse taal erg belangrijk is.

Deze dienst vind plaats net buiten de grens van Nederland. Er word een mooie accomodatie voor je geregeld voor de tijd dat je daar zal werken en zal daarnaast nog eens €25 euro per dag extra aan buitenlandvergoeding krijgt. In je vrije tijd kan je uiteraard ook op en neer naar Nederland rijden. Dit ligt volledig aan jouzelf.

Het is belangrijk dat je in bezit bent van een rijbewijs B. Reiskosten naar locatie worden vergoed met 0,19 cent per kilometer.

Voordat je gaat starten zal er een AE verklaring aangevraagd moeten worden. Dit zal Youbahn voor jou aanvragen en is verder kosteloos. Een AE verklaring is belangrijk voor de sociale afdracht en kan gevraagd worden op locatie.

Ben jij per direct beschikbaar en wil jij lekker bij gaan verdienen in Duitsland?! Meld je dan direct aan voor deze leuke klus!

Let op: Kennismaking is een vereiste op voorhand van de startdatum.