Data analist

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Wij zijn geen uitzendbureau, maar het eerste online uitzendplatform wat vraag en aanbod bij elkaar brengt. Via ons platform bepalen jongeren zelf waar, wanneer en hoeveel ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van reacties de Youbahner die het beste bij de shift past. Wij zijn een jong tech bedrijf in de fase van start-up naar scale-up. Heb jij zin om onderdeel te zijn van dit succes? Solliciteer dan direct.

De rol
Uit ons uitzendplatform komt dagelijks bergen aan data. Aan jou de taak om deze data te structureren, organiseren en het bedrijf te wijzen op kansen, bedreigingen en/of mogelijkheden. Naast het MT ondersteun je hiermee de sales-, marketing- en operationsafdeling. Als eerste data-analist bij Youbahn – hiervoor huurden we externen in - heb je alle ruimte om de systemen op te zetten en deze verder door te ontwikkelen. Je bouwt zelf vervolgens de dashboards.

Taken en verantwoordelijkheden

  Analyseren van data en het creëren van nieuwe inzichten; Maken van een prototype dashboard/mock up; Sparren met de organisatie en managers over verbeteringen en inzichten; Op eigen initiatief de data gebruiken om verbeteringen in de processen en het platform voor te stellen;
  Grotere bedrijfsvragen ontleden naar pragmatische data-strategieën; Maken van meetplannen en data layers; Je bent zowel de ondersteuning op het gebied van finance data als voor operationele data.

Functie-eisen

  4+ jaar ervaring in een analytische rol bij een organisatie met een digital business model (startup/scale is een plus) of aan bureauzijde; Comfortabel met analytics tools zoals PowerBI, Looker en BigQuery; Ervaring met SQL, user-behaviour analyse en database vaardigheden; Ervaring met python; Je bent op detail niveau bezig geweest met data en data-analyses, je kan de data je eigen maken;
  Afgeronde HBO/WO opleiding; Je bent analytisch, comfortabel in een startup cultuur en communicatief vaardig.


Ons aanbod

  Toffe werkplek in Amsterdam; Goed salaris met bonusregeling; Een tafelvoetbaltafel (wij zijn fanatiek, jij ook);
  Ruimte en budget voor je persoonlijke ontwikkeling; 26 vakantiedagen; Reiskosten- en pensioensregeling; Mogelijkheid tot thuiswerken.

Heb je vragen of wil je een vrijblijvend kopje koffiedrinken? Mail naar Ard via a.huininga@youbahn.nl of stuur je cv en motivatie direct naar a.huininga@youbahn.nl.