CRM Lead

Youbahn is hét uitzendplatform waar vraag en aanbod tussen opdrachtgevers worden gematcht met opdrachtnemers, onze Youbahners. Kortom een two-sided-market-place. Wij focussen ons op GEN-Z en organisaties die in de binnensteden zitten van Amsterdam, Den Haag, Rotterdam en Utrecht met de ambitie om iedere twee maanden in 2022 een nieuwe stad te veroveren.

Ben jij op zoek naar een functie waarin je onderdeel bent van een professionele marketingorganisatie? Ben jij die gedreven en ondernemende CRM Marketeer die blij wordt van het uitdenken en optimaliseren van customer journey’s en processen? Staat klant-denken en datagedreven werken centraal? Kun jij goed complexe vraagstukken uitleggen in een taal die onze klanten begrijpen? Dan ben jij de CRM Manager die wij zoeken.

Functieomschrijving

Als CRM Manager weet je waar het bij customer relationship management allemaal om draait: het optimaliseren en beheren van de klantrelatie.

Jij zorgt ervoor dat onze klanten de best mogelijke 1-op-1 ervaring hebben op ons platform en ze een positieve klantrelatie hebben met ons merk. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat de customer journey voor het de onboarding van nieuwe klanten zo optimaal mogelijk verloopt.

Daarnaast zorg je dat je op het juiste moment met relevante content via het juiste kanaal klanten prikkelt om gebruik te blijven maken van het platform, kortom activatie en loyalty gaan hand in hand. Je werkt hierbij nauw samen met o.a. Succes Management, sales en de andere marketeers.

Je bent een belangrijke schakel in het behalen van onze business doelstellingen. Je bent analytisch, resultaat gericht en pakt graag dingen zelfstandig en in teamverband op. Je bent commercieel ingesteld en ziet overal kansen om onze CRM-campagnes, via Hubspot, te verbeteren. Met jouw enthousiasme inspireer je anderen en weet je ze te overtuigen van jouw visie en strategie.

Door jouw analyses, rapportages en advies zijn wij straks in staat om de meest effectieve campagnes op te zetten en te verbeteren.

Functie eisen

    HBO werk- en denkniveau en een opleiding in de richting van marketing en/of communicatie;Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring;Ervaring met agile werken is een pré;Je hebt een goed analytisch vermogen en hebt ervaring met data gedreven werken;Je werkt gestructureerd en weet je ideeën om te zetten in duidelijke briefings;Je werkt goed samen en bent een echte doener.

Aanbod

    Wij werken hybride. Kantoor is in principe de plek waar jij je werk doet, maar je werkt vooral op een plek die het beste past bij de aard van je werkzaamheden;Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;Een jaarlijks opleidingsbudget om te investeren in je persoonlijke ontwikkeling;Een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband.

Vragen?

Ben jij ondernemend, overtuigend, proactief en niet bang om zelf aan de slag te gaan? Solliciteer dan snel! Mocht je vragen hebben of vrijblijvend een kopje koffie willen doen reageer dan op deze job of stuur een mail naar a.huininga@youbahn.nl

Locatie

Gevestigd in Amsterdam.