Callcenter vacatures

Op zoek naar callcenter vacatures? Ga aan de slag via Youbahn, het flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Zit jij het liefst de hele dag aan de telefoon en wil je daar wel je geld mee verdienen? Vind flexibel werk via Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Bij ons bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Dat is nog eens flexibel bijverdienen.

Welke callcenter vacatures hebben jullie?

Via Youbahn kan je aan de slag bij verschillende opdrachtgevers in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Het callcenter werkgebied is groot. Zo kies je zelf of je aan de slag wil als call center agent of telefonist(e) of dat je liever in een administratieve functie werkt. Maar je kan ook aan de slag als IT ondersteuner, data entry medewerker of webcare agent. Er is altijd wel een job die bij jou past.

Gig of job

Op ons platform vind je twee verschillende soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn shifts van maximaal één dag. Shifts zijn overeenkomsten voor een langere periode. Je herkent gigs en jobs aan de datum onder elke shift. Je kiest altijd zelf op welke gigs en jobs je reageert. En wanneer je je aanmeldt voor een job, bepaal je in overleg met de opdrachtgever wanneer je precies gaat werken. Bekijk hieronder al onze callcenter vacatures.

Vacature overzicht callcenter

Werken in een callcenter

Ben jij communicatief sterk en een echte doorpakker? Dan is werken in een callcenter echt iets voor jou. Je bent de hele dag in contact met andere mensen en krijgt er nog voor betaald ook! Daarnaast ben je vaak omringd door collega’s – gezelliger kan bijna niet. Callcenter werk kan zowel op sales als op support gericht zijn. Wat het beste bij jou past, bepaal je zelf.

Bijbaan in callcenter combineren met je studie

Een bijbaan in een callcenter kan je prima combineren met je studie. Werken in callcenters kan namelijk vaak ’s avonds of op een vaste dag doordeweeks. Zo plan je eenvoudig je werk om je colleges heen. Even minder tijd om te werken door bijvoorbeeld tentamens? No stress, op het platform van Youbahn bepaal je altijd zelf wanneer je werkt. En wil je niet werken? Dan reageer je gewoon niet op shifts. Pas wanneer je je hebt ingeschreven op een shift en bent uitgekozen, hoef je aan de slag.

Callcenter vacatures van Youbahn

Via Youbahn vind je verschillende callcenter vacatures. Bij ons bepaal je altijd zelf wanneer, waar en hoe vaak je werkt. Daarnaast krijg je elke week je salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld én bouw je netjes pensioen op. Bovendien ben je tijdens het werk gewoon verzekerd. Zo kan jij zorgeloos geld verdienen wanneer het jou uitkomt. Zin om aan de slag te gaan in een callcenter? Maak nu een account aan op Youbahn en vind direct werk bij jou in de buurt.

Maak nu een account aan

Op zoek naar callcenter medewerkers?

Zoek jij callcenter medewerkers? Via het platform van Youbahn vind je altijd snel en eenvoudig de juiste kandidaat. Ruim 91% van onze shifts wordt dezelfde dag nog vervuld. Als opdrachtgever via Youbahn bepaal je altijd zelf wie er voor jou komt werken en voor welk uurloon. Je ontvangt wekelijks een verzamelfactuur van ons en wij regelen de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen. Vind nu flexibele kandidaten en meld je aan als opdrachtgever.

Registreer je nu als opdrachtgever