Callcenter agent

Wij zijn een innovatief, data gedreven IT platform, gericht op arbeidsbemiddeling. Het is een energiek, uniek, jong en snel groeiend bedrijf, dat momenteel bestaat uit een twintigtal medewerkers, en is continue in beweging.

Over Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform waar vraag en aanbod tussen opdrachtgevers (jobs en gigs) worden gematcht met opdrachtnemers, onze Youbahners. Wij focussen ons op studenten en het MKB. Via ons platform bepalen studenten zelf waar, wanneer en hoeveel ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de geschikte Youbahners die het best passen bij de shift. We zijn een jonge, technologische scale-up.

De functie

Ben jij een fanatieke Youbahner die het niet erg vindt om de telefoon op te pakken? En ben jij een topper in communiceren? Start dan als callcenter medewerker bij Youbahn. Je komt terecht in een hardwerkend en gezellig team op een fijne locatie in de Van Nelle fabriek. Je hebt affiniteit met studenten. Jij zorgt namelijk dat zij hun Youbahn profiel compleet maken en kunnen reageren op de shifts op het platform. Hebben zij al een leuke shift gezien? Dan ben jij de eerste die ze belt en zorgt dat er een match ontstaat tussen de opdrachtgever en de Youbahner.

Ben jij een geschikte kandidaat? Dan word je telefonisch gecontacteerd voor een kennismakingsgesprek. De dagen beginnen van 08:00-17:00 of voor de uitslapers van 10:00 - 19:00.De tijden staan vast, maar je bent wekelijks flexibel inzetbaar tussen de 24 à 32 uur. Ben jij behulpzaam, communicatief sterk in het Nederlands (en Engels) en een fanatieke beller? Reageer dan snel en start als callcenter medewerker

Dit kan je van ons verwachten

    Onderdeel van een gedreven team;Een toffe werkplek in de van Nelle Fabriek in Rotterdam;Een tafelvoetbaltafel waar je andere collega’s voor mag uitdagen;Informele en gezellige werksfeer