Bezorger vacatures

Op zoek naar een vacature als bezorger? Ga aan de slag via Youbahn, het flexibele uitzendplatform voor studenten in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Bijverdienen naast je studie maar dan wel waar en wanneer je zelf wil? Ga aan de slag via Youbahn! Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Via onze website en app vind je eenvoudig shifts bij verschillende opdrachtgevers. Zo bepaal je zelf wanneer, waar en hoe vaak je werkt.

Waar kan ik werken als bezorger?

Via ons platform vind je bezorger vacatures in de regio’s Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Maar als bezorger rij je zo heel Nederland door! Uiteindelijk kies jij zelf voor welke opdrachtgever je werkt. Je eigen muziek op en lekker de weg op – dat is pas vrijheid. En het grootste voordeel? Je bepaalt zelf hoe vaak je als bezorger aan de slag gaat.

Gig of job

Op het platform van Youbahn vind je verschillende soorten shifts: gigs en jobs. Gigs zijn shifts van één dag of korter. Shifts zijn overeenkomsten voor een langere periode. Die herken je aan de datum onder de shift. Je bepaalt zelf op welke gigs en jobs je reageert. Wanneer je je aanmeldt voor een job, bepaal je in overleg met de opdrachtgever wanneer je precies gaat werken. Bekijk hieronder al onze bezorger vacatures.

Vacature overzicht bezorging

Werken als bezorger

Vind jij het heerlijk om onderweg te zijn en kan je goed zelfstandig werken? Dan is werken als bezorger dé job voor jou! Niet alleen kom je bij verschillende mensen over de vloer – je bezorgt ook de meest uiteenlopende producten. Van pakketjes tot grotere apparatuur – het kan allemaal. En misschien nog wel het leukste van dit alles? Dat is de glimlach van elke persoon waar jij een pakketje op tijd komt afleveren.

Bijbaan als bezorger combineren met je studie

Een bijbaan als bezorger kan je uitstekend combineren met je studie. Zo kies je zelf op welke dagen je aan de slag wil als bezorger en plan je je werk eenvoudig om je colleges heen. Je kan in de avonduren bezorgen maar ook op een vrije dag doordeweeks. En heb je even geen tijd om te werken door een drukke tentamenperiode? No worries, op het flexibele platform van Youbahn bepaal je altijd zelf wanneer je werkt. Nadat je je hebt ingeschreven op een shift, ontvang je een mailtje wanneer je bent uitgekozen door de opdrachtgever. Pas dan hoef je aan de slag. Zo zit je nergens aan vast.

Bezorger vacatures via Youbahn

Bij Youbahn bepaal je zelf wanneer, waar en hoe vaak je werkt. Maar dat is niet alles. Zo krijg je elke week salaris uitbetaald, ontvang je vakantiegeld én bouw je pensioen op. En tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Dus gebeurt er iets met de bezorgbus waar je in rijdt? Geen zorgen, dat is allemaal geregeld. Zo kan jij zorgeloos geld verdienen waar en wanneer het jou uitkomt. Zin om aan de slag te gaan als bezorger via Youbahn? Maak nu een account aan en reageer direct op bezorger vacatures bij jou in de buurt.

Maak nu een account aan

Op zoek naar bezorgers?

Ben jij juist op zoek naar bezorgers? Via het platform van Youbahn vind je snel flexibele kandidaten. Je bepaalt zelf wie er voor jou komt werken én voor welk uurloon. Wij nemen vervolgens de uitbetaling van salaris, vakantiegeld en de opbouw van pensioen voor onze rekening. Bouw samen met ons aan een flexpool van en meld je nu aan als opdrachtgever.

Registreer je nu als opdrachtgever