Barkeeper worden?

Op zoek naar flexibel werk als barkeeper? Ga aan de slag via Youbahn! Direct werk in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bepaal zelf waar en wanneer je werkt.

Sta jij het liefst elke avond in de kroeg? Hou je van gezelligheid en ben je niet bang om hard te werken? Ga dan aan de slag als barkeeper via Youbahn! Bij ons kies je zelf waar én wanneer je werkt.

Barkeeper vacatures op Youbahn

Youbahn is hét uitzendplatform voor flexibel werk. Op ons platform vind je barkeeper vacatures in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Bij ons zit je nergens aan vast – je werkt alleen waar en wanneer je wil.

Werken achter de bar

Als barkeeper moet je niet bang zijn om hard te werken. Cocktails maken, bar tappen en glazen omspoelen, je doet het allemaal aan de lopende band. Daarnaast is het belangrijk dat je sociaal bent en het leuk vindt om een praatje te maken met gasten. Hou je daarnaast ook nog eens je hoofd koel in een hectische omgeving? Dan is werken achter de bar jouw dreamjob!

Waar kan ik werken als barkeeper?

Werken als barkeeper kan eigenlijk op elke plek waar een bar is. Van je favoriete kroeg, een leuk hotel tot op je favoriete festival – als barkeeper kan het allemaal! Onze opdrachtgevers zijn actief in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. Wat wordt het? Jij bepaalt.

Bekijk hier al onze horeca vacatures

Werken als barkeeper via Youbahn

Aan de slag als barkeeper? Via Youbahn zo gefixt! Op ons platform vind je twee soorten vacatures: jobs en gigs. Jobs zijn banen voor een wat langere periode. Samen met de opdrachtgever bepaal je vervolgens je precieze werkrooster. Gigs zijn juist korte shifts van maximaal één dag. Ideaal voor wanneer je je werk flexibel om je studie heen wil plannen. Reageren op shifts mag onbeperkt, je gaat pas aan het werk wanneer je wordt uitgekozen.

Zelf bepalen wanneer je werkt

Flexibel werken waar en wanneer het jou uitkomt? Dat kan bij Youbahn. Ook als je even geen tijd hebt om te werken, zit je bij ons nergens aan vast. Dan reageer je gewoon simpelweg niet op beschikbare shifts.

Wekelijks salaris

Als Youbahner krijg je wekelijks je salaris uitbetaald. Dat is pas snel cashen! Ook krijg je vakantiegeld en bouw je netjes pensioen op. En die paar bierglazen die je laat vallen? Geen enkel probleem, tijdens het werk ben je gewoon verzekerd. Maak een account aan en ga direct aan de slag als barkeeper.

Maak direct een account aan

Op zoek naar barkeepers?

Op zoek naar barkeepers voor jouw bedrijf of event? Meld je aan als opdrachtgever bij Youbahn. Bij ons vind je snel flexibel personeel in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht én hou je de touwtjes altijd zelf in handen. Daarnaast zijn de Youbahners die bij je werken altijd verzekerd.

Bouw een flexpool

Een flexpool bouwen voor jouw events? Zo geregeld bij Youbahn! Als je na een gewerkte shift tevreden bent over een Youbahner, nodig je hem of haar namelijk gewoon uit voor je flexpool. In het vervolg benader je die Youbahners direct persoonlijk. En met meer dan 3.000 Youbahners is er altijd wel een geschikte kandidaat bij jou in de buurt!

Direct flexibel personeel vinden

Als opdrachtgever bij Youbahner plaats je eenvoudig beschikbare shifts inclusief uurloon en kies je vervolgens zelf de meest geschikte Youbahner uit alle reacties. En de uitbetaling van gewerkte uren, vakantiegeld en de opbouw van pensioen? Die regelen wij. Hiervoor ontvang je wekelijks een verzamelfactuur. Direct flexibel barpersoneel vinden? Meld je dan aan als opdrachtgever.

Meld je aan als opdrachtgever