Ontdek de app voor opdrachtgevers

Download de app op uw smartphone en tablet of log in op de webapp voor Pc en MAC


Get Youbahn from Google Play
Get Youbahn from the App Store

YOUBAHN werkt 24/7


Het innovatieve platform van YOUBAHN werkt 24/7 aan de voorziening van uw diensten en opdrachten. Dankzij slimme algoritmes zijn uw aanvragen in een nanoseconde zichtbaar in de app van alle geschikte kandidaten. 

Uw aanvragen worden daarnaast automatisch aanbevolen aan YOUBAHN'ers in de regio. U kunt ook zelf door profielen swipen en YOUBAHN'ers uitnodigen.

De eerste reactie op een aanvraag wordt automatisch ingepland. Als u tevreden bent, dan plant u hem of haar eenvoudig door op vervolgdiensten.

Vooraf volledig geïnformeerd

 

Ingeplande medewerkers worden automatisch via hun app uitgebreid geïnformeerd over uw organisatie en de werksituatie. De app bevat tevens een algemeen arbodocument voor uw branche. Ook kunnen medewerkers door u beschikbaar gestelde documenten (zoals protocollen en werkinstructies) raadplegen. Daarnaast kunt u hen voor aanvang persoonlijk informeren. Uw instructie, opmerking of boodschap is direct én alleen zichtbaar in de app van de ingeplande medewerker. De app wijst studenten zelfs de weg naar uw werklocatie met fiets, auto of OV. 

Nodig medewerkers uit of plan ze direct in


Heeft u zelf al één of meerdere medewerkers in gedachten? Leuk! Met de app en de webapp kunt u namelijk zelf bekende en andere geschikte medewerkers uitnodigen of direct inplannen op uw aanvragen. Geen tijd om iemand uit te nodigen? Geen probleem! Geschikte studenten in de regio zullen zelf reageren op uw diensten en opdrachten.

Een ongekend groot bereik met de one-stop-shop


Het human cloud platform is de one-stop-shop voor uw volledige flexibele personeelsplanning! Werkt u bijvoorbeeld samen met meerdere uitzendbureaus? Dan krijgen ook al uw andere partners toegang tot het YOUBAHN-platform. Zij kunnen dan ook medewerkers aanbieden, via het partner-portaal. 

Heeft u een eigen pool aan oproepkrachten? We geven hen toegang tot de app. Slimme algoritmes zorgen er vervolgens voor dat uw eigen pool als eerste op uw aanvragen kan reageren. Pas wanneer uw pool niet kan voorzien, kunnen automatisch ook studenten van YOUBAHN op uw aanvragen reageren.


DISCLAIMER

YOUBAHN IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE DIE IS OF DREIGT TE WORDEN TOEGEBRACHT EN VOORTVLOEIT UIT OF IN ENIG OPZICHT VERBAND HOUDT MET HET GEBRUIK VAN DE YOUBAHN APP/WEBAPP OF MET DE ONMOGELIJKHEID DE APPLICATIES TE KUNNEN GEBRUIKEN. RAADPLEEG ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN HET PRIVACY STATEMENT VOOR MEER INFORMATIE.