Ontdek de app voor medewerkers

Download de app op je smartphone en tablet of login op de webapp.

Nog geen account? Schrijf jezelf binnen 6 minuten in.


Get Youbahn from Google PlayGet Youbahn from the App StoreGet Youbahn from Microsoft Store

 

Inloggen webapp
 

Inschrijven

 

Youbahn App Welkom

Jij bent de baas.

 

Zeker als je bij YOUBAHN werkt. Je deelt je werk namelijk zelf in op basis van waar je bent, je studierooster en het aantal uren dat je wilt werken.

Youbahn app werkweek

Swipe en plan jezelf in

 

Wanneer je een interessante dienst of opdracht tegenkomt, kan je er direct op reageren. In de meeste gevallen ontvang je binnen één minuut een bevestiging dat je definitief bent ingepland.

Youbahn app Reageer op diensten

Automatische notificaties

 

Zit er op het moment dat je in de app kijkt nog niets interessants voor jou tussen? Laat dan in ieder geval weten wanneer jij beschikbaar bent. Diensten die worden uitgezet en matchen met jouw beschikbaarheid en profiel, worden automatisch aanbevolen. Hier ontvang je notificaties van en je vindt ze terug in de inbox. Vervolgens accepteer je het rooster volledig, deels of helemaal niet.
Zo blijf je baas over jouw agenda.

Youbahn app Beschikbaarheid

Altijd op de hoogte

 

In je app vind je meer informatie over de opdrachtgever, de werksituatie en eventuele werkinstructies en procedures. Ook kan de opdrachtgever persoonlijke instructies achterlaten zodat er voor jou bij aankomst geen verrassingen zijn. Dankzij de routeplanner- en de OV-app weet je altijd waar je moet zijn en hoe je er het snelst komt.

Youbahn voorbereid aan het werk

Geldzaken regel je zelf

 

Bij YOUBAHN word je wekelijks automatisch uitbetaald. We weten immers waar, wanneer en hoeveel je hebt gewerkt. Waren de werktijden van je dienst langer of juist korter? Vergeet dit na je dienst dan niet aan te passen. De status van je betaling volg je via de app, waarin je ook je loonstroken en jaaropgaven vindt.

Youbahn app loonstroken

Maak vrienden, werk samen


Sluit vriendschappen met andere Youbahn'ers. Je kan samen werken, reizen en plezier maken. Zie waar je vrienden werken en plan jezelf ook in. Attendeer hen op leuke diensten of vervang elkaar als het nodig is.


Disclaimer

YOUBAHN is niet aansprakelijk voor schade die is of dreigt te worden toegebracht en voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van de YOUBAHN app/webapp of met de onmogelijkheid de applicaties te kunnen gebruiken. Raadpleeg onze Algemene Voorwaarden en het Privacy Statement voor meer informatie.