Ontdek de app voor medewerkers

Werken bij Youbahn


De Youbahn app  is verkrijgbaar voor smartphones en tablets die draaien op Android en iOS. Je kunt ook de webapp voor PC en MAC gebruiken.

Nog niet ingeschreven bij Youbahn? Schrijf jezelf binnen 6 minuten in via de knop Inschrijven
 op het inlogscherm van de (web)app.

Get Youbahn from Google PlayGet Youbahn from the App Store

Reageer live op werk


In de app vind je het actuele overzicht van de open diensten, bundels en opdrachten die voor jou interessant zijn. Nieuw werk is direct zichtbaar en je kunt er 24/7 op reageren. Meestal ontvang je binnen 8 minuten een bevestiging dat je definitief bent ingepland. Ook 's avonds, 's nachts en in het weekend. Zo werkt YOUBAHN!

Jij bepaalt waar, wanneer en hoe vaak je werkt

Geweldige community


Sluit vriendschappen met andere Youbahn'ers en je staat er nooit alleen voor. Zie waar je vrienden werken en plan jezelf ook in. Attendeer elkaar op leuke diensten of vervang elkaar als het nodig is. Uiteraard alleen wat jouw privacy instellingen toelaten.

Join the geweldige community en werk samen met je vrienden

Laat je planbuddy plannen


Met plezier ergens gewerkt? Maak een planbuddy! Deze slimme bot doet dan automatisch planverzoeken voor de diensten die jij graag werkt. Perfect afgestemd op jouw planning en voorkeuren. Zo kan jij je aandacht op iets anders richten. J
e kunt voor een onbeperkt aantal opdrachtgevers planbuddies maken, dus je loopt nooit leuke diensten mis.

Laat je planbuddy plannen

Altijd volledige geïnformeerd


In je app vind je alle informatie over de opdrachtgever, de werksituatie en eventuele werkinstructies en procedures. Ook kan de opdrachtgever persoonlijke instructies achterlaten, zodat er voor jou  geen verrassingen zijn. Dankzij de handige integratie met bijna alle routeplanner- en OV-apps kom je altijd op tijd aan op je bestemming.

Geldzaken goed geregeld 


Bij YOUBAHN word je wekelijks automatisch uitbetaald. We weten immers waar, wanneer en hoeveel je hebt gewerkt. Waren de werktijden van je dienst langer of juist korter? Vergeet dit na je dienst dan niet aan te passen.
De status van je betaling volg je via de app, waarin je ook je loonstroken en jaaropgaven vindt.

Geldzaken goed geregeld


DISCLAIMER

YOUBAHN IS NIET AANSPRAKELIJK VOOR SCHADE DIE IS OF DREIGT TE WORDEN TOEGEBRACHT EN VOORTVLOEIT UIT OF IN ENIG OPZICHT VERBAND HOUDT MET HET GEBRUIK VAN DE YOUBAHN APP/WEBAPP OF MET DE ONMOGELIJKHEID DE APPLICATIES TE KUNNEN GEBRUIKEN. RAADPLEEG ONZE ALGEMENE VOORWAARDEN EN HET PRIVACY STATEMENT VOOR MEER INFORMATIE.