Actievoorwaarden shift Ferrari chauffeur

Pak de shift als Ferrari chauffeur

Trap jij het liefst het gaspedaal in wanneer je in een auto rijdt? Ga dan aan de slag als testcoureur.

Trap jij het liefst het gaspedaal in wanneer je in een auto rijdt? Ga dan aan de slag als testcoureur. Word jij geaccepteerd voor de shift, dan stap jij achter het stuur van Lamborgini’s, Porches en Ferrari’s. Je rijdt met een professionele instructeur over een snel circuit in Zandvoort. Je leert hoe je bliksem snel kan rijden en remmen voor scherpe bochten. De duur van de race is ongeveer 2 uur en je wordt ook nog eens betaald!

Hoe doe je mee? Maak een account aan op Youbahn en reageer op deze shift. Vul je gegevens, werkervaring en opleidingsniveau in. Heb je alles ingevuld? Vergeet niet een leuke motivatie toe te voegen. Vertel waarom jij de geschikte Youbahner bent om te racen op het circuit. Rijden zonder rijbewijs is helaas niet mogelijk. Je bent dus 18 jaar of ouder, in het bezit van een rijbewijs B en wordt wild van raceauto’s. Een week voor de shift start krijg jij te horen of je gekozen bent. 3, 2, 1 linkerbahn gas.

Actievoorwaarden:

    Winacties worden uitgeschreven door Youbahn onder de handelsnaam Youbahn B.V. gevestigd te Rotterdam. Deze actievoorwaarden zijn op de winactie “Testrijder race auto’s gezocht” van toepassing. Deelname aan winacties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer je je inschrijft bij Youbahn, je profiel compleet maakt en je opgeeft voor de gig van chauffeur op circuit Zandvoort. Vanaf dat moment maak je kans om te winnen. De prijs bestaat uit een race arrangement bij Bleekemolen’s Raceplanet t.w.v. € 710,-. Daarnaast krijg je voor 8 uur uitbetaald met een uurloon van € 9,82 per uur. De verloning vindt plaats via het Youbahn platform. De aanmaak van ongebruikelijke hoeveelheden adrenaline is geheel op eigen risico. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan de winactie. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan de of winactie. De looptijd van de actie is: vanaf 2 juni 2021 tot en met 23.59 uur 31 augustus 2021. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 18 jaar en in het bezit zijn van Rijbewijs B. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze. De winnaar wordt binnen 5 werkdagen na sluiten van de actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres of 06-nummer waarmee er bij Youbahn is ingeschreven. Youbahn kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen. De winnaar gaat ermee akkoord dat er foto’s worden gemaakt en participeert in een kort interview. Deze informatie wordt gedeeld op de website, Facebook & Instagrampagina van Youbahn. De winnaar wordt ook bekend gemaakt op de website, Facebook & Instagrampagina van Youbahn. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen. De persoonsgegevens die in het kader van winacties worden verkregen, worden gebruikt door Youbahn voor de winactie en inschrijving bij Youbahn en worden niet verstrekt aan derden.  Youbahn handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met Youbahn via info@youbahn.nl of via het chatformulier op de website.