Actievoorwaarden oranjezomer

Actievoorwaarden oranjezomer

Actievoorwaarden:

   Deze winactie wordt uitgeschreven door Youbahn B.V., gevestigd te Rotterdam.Youbahn is hét online uitzendplatform voor flexibel werk. Op het platform kan je reageren op shifts bij verschillende opdrachtgevers. Indien de opdrachtgever jou uitkiest, ga je aan de slag en check je de shifts na de werkzaamheden via het platform uit. Deelnemers dingen automatisch mee naar de prijzen — zie het oranje winpakket— indien zij: In de periode van 8 juni t/m 9 augustus 2021 een account aanmaken als Youbahner via het uitzendplatform van Youbahn en een volledig profiel opbouwen en op minimaal 1 shift reageren, of Een volledig profiel opgebouwd hebben via Youbahn, het laatst hebben gewerkt via het uitzendplatform van Youbahn vóór 8 april 2021 en op minimaal 1 shift reageren.De looptijd van de winactie is van 08-06-2021 tot 09-08-2021. In totaal worden 10 oranjeprijzen onder de deelnemers verloot, met een maximum van één prijs per deelnemer: 1x een Youbahn-voetbal € 24,95 1x Youbahn sweater € 29,95
   1x Oranje SeatZac t.w.v. € 39,95 1x Badlaken t.w.v € 14,95 1x Oranje Youbahn waterfles t.w.v. € 5,- 1x SneakerBaas cadeaubon t.w.v. € 50,- 1x 25 bussen oranje Pringles € 20,90
   1x Thuisbezorgd bon t.w.v. € 50,- 1x EK Shirt Nederland t.w.v. € 89,95 1x Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,- Prijzen zijn niet inwisselbaar, overdraagbaar of uit te keren in geld of andere producten of diensten. Deelnemers moeten een minimumleeftijd hebben van 18 jaar, woonachtig zijn in Nederland, kunnen alleen in eigen naam deelnemen en zijn verplicht correcte en actuele informatie te verschaffen.
   Uitgesloten zijn personen die hun deelname op enige wijze manipuleren. Ook medewerkers van Youbahn en hun naasten zijn van deelname uitgesloten. De winnaars van de winactie worden willekeurig en op onpartijdige wijze getrokken uit alle deelnemers die voldaan hebben aan de voorwaarden. Op uiterlijk 20 augustus 2021 worden de winnaars via de mail op de hoogte gebracht. Winnaars worden verzocht om voor 31 augustus 2021 te reageren, zodat Youbahn de gegevens verkrijgt die nodig zijn om de prijzen te kunnen toesturen. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. Youbahn is te allen tijde gerechtigd naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving deze actievoorwaarden gedurende de looptijd van de winactie te wijzigen of aan te passen, dan wel zonder opgave van reden de winactie te staken, te wijzigen of aan te passen vanwege haar moverende redenen, zonder dat Youbahn daardoor op enigerlei tot vergoeding van schade is gehouden jegens de deelnemer. Wijziging of aanpassing van de winactie, zal door Youbahn op haar website op passende wijze bekend worden gemaakt. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde actievoorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.
   Deze actievoorwaarden zijn in overeenstemming met de Gedragscode promotionele kansspelen. Deze winactie is op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd, beheerd of geassocieerd met Facebook of andere partijen. Door te reageren op minimaal 1 shift die plaatsvindt in de periode van 8 juni t/m 22 juni 2021 via het uitzendplatform van Youbahn, maak je extra kans op een Nederlands EK-shirt t.w.v. € 89,95. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht gemaakt op 23 juni 2021. Door te reageren op minimaal 1 shift die plaatsvindt in de periode van 23 juni t/m 6 juli 2021 via het uitzendplatform van Youbahn, maak je extra kans op een Oranje omafiets t.w.v. € 200,-. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht gemaakt op 7 juli 2021. Door te reageren op minimaal 1 shift die plaatsvindt in de periode van 7 juli t/m 20 juli 2021 via het uitzendplatform van Youbahn, maak je extra kans op een Thuisbezorgd cadeaubon t.w.v. € 100,-. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht gemaakt op 26 juli 2021.
   Door te reageren op minimaal 1 shift die plaatsvindt in de periode van 21 juli t/m 9 augustus 2021 via het uitzendplatform van Youbahn, maak je extra kans op een JBL bluetooth speaker t.w.v. € 83,95. De winnaar wordt per e-mail op de hoogte gebracht gemaakt op 10 augustus 2021. Voor vragen en/of klachten, mail naar: info@youbahn.nl.