Account Executive

Over Youbahn
Youbahn is het studentenplatform voor werk. Via ons platform bepalen studenten zelf waar en wanneer ze werken. Opdrachtgevers kiezen op basis van aanmeldingen de kandidaat die het beste bij de shift past. We bestaan pas een klein jaar, maar groeien hard.

Jouw (kern) taken zijn onder meer

    Administratie van het salesproces, waarbij je zorgt dat iedereen voor elke lead op elk moment weet wat de status is en welke bijdrage wanneer van wie verwacht wordt;Bewaking van het salesproces, waarbij je zorgt dat gemaakte afspraken worden nagekomen en geplande acties worden uitgevoerd;Het uitwerken en uitbrengen en nabellen/videocallen van offertes en opstellen van contracten;Commerciële (new business) activiteiten gericht op het identificeren van kansen tot het afsluiten van opdrachten, zoals het voeren van verkoopgesprekken, het uitbrengen van offertes, het onderhandelen over en afsluiten van contracten;Als ervaren solution seller en gedegen gesprekspartner weet je de beslissers van ons producten te overtuigen. O.a. door het geven van demo’s en presentaties via video.

Functie eisen

    HBO/WO werk- en of denkniveau;Ervaring in het werken met sales automation systemen en Pipedrive is een pré;Een aantal jaren aantoonbare ervaring in een vergelijkbare functie en in 1 van de volgende branches: Office support, Logistiek, Reatil/Food, Callcenter of Schoonmaak.Gestructureerd en een doorzetter met hoge mate van zelfsturend vermogen;Goede communicatieve en sociale vaardigheden voor het overbrengen van informatie en realiseren van interne en externe doelstellingen, zowel verbaal als schriftelijk, in het Nederlands is een must en in het Engels is een pre;Gedisciplineerd, stressbestendig en service gericht.

Wat bieden we

    Marktconform salaris met bonusregeling;Ruimte en budget voor je persoonlijke ontwikkeling;26 vakantiedagen;Reiskosten- en pensioensregeling;Informele werksfeer;Mogelijkheid tot thuiswerken.

Enthousiast? Mail je motivatie en CV naar Cedric via c.hovenburg@youbahn.nl.